Advocaten

mw. mr. C.A.M.J.M. Joosten

T. 077 323 01 70
F. 077 382 66 35
E. c.joosten@jv-advocaten.nl

KvK Venlo: 14107695

mevrouw mr. C.A.M.J.M. Joosten

is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Mr. Joosten begeleidt mensen die in onderling overleg de gevolgen van een echtscheiding willen regelen, maar ook het verzoek van een der partijen bij een echtscheidingsprocedure. Daarbij valt op dat er vaak naar haar gevraagd wordt door vrouwen die in een echtscheidingsprocedure betrokken raken, wellicht omdat een bespreking van vrouwen onderling nog laagdrempeliger werkt.

In de boekhandel is het 1001-Juridische vragenboek verkrijgbaar, een bonte verzameling van juridische vragen die mr. Joosten in de loop van de jaren van haar cliƫnten gesteld kreeg met bijbehorende antwoorden hierop, die zij bundelde in een boek.

Naast zaken van personen- en familierecht staat mr. Joosten ook clienten bij op het gebied van straf- en huurrecht. Tevens zet zij zich in voor minderjarigen die te maken krijgen met een uithuisplaatsing.

mw. mr. R.A.N.H. Verkoeijen

T. 077 323 01 70
F. 077 382 66 35
E. r.verkoeijen@jv-advocaten.nl

KvK Venlo: 14107695

mevrouw mr. R.A.N.H. Theeuwen-Verkoeijen

is gespecialiseerd op het gebied van sociale zekerheidskwesties (o.a. WAO, WIA, WW, bijstand, kinderbijslag) en is aangesloten bij de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht Advocaten.

Voorts is mr. Verkoeijen werkzaam op het gebied van strafrecht, arbeidsrecht, jeugdrecht en personen- en familierecht. In dit kader treedt zij ook op als bemiddelaar in echtscheidingsprocedures.

Daarnaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van zaken met betrekking tot internationale kinderontvoering. In dit kader werkt zij samen met het Centrum Internationale Kinderontvoering (IKO).

Heeft u een vraag of opmerking? Wij beantwoorden deze graag voor u.